• Berumur 18 tahun ke atas dan tahu tujuan ilmu kesihatan batin pendidikan sebagai seorang lelaki dewasa.
 • Kami sama sekali tidak akan bertanggunjawab di atas penyalahgunaaan produk-produk dari kami untuk tujuan negatif seperti seks bebas dan sebagainya.
 • Kami tidak akan bertanggungjawab atas penggunaan produk yang kami niagakan. Oleh itu, anda mestilah bersetuju untuk menganggung sendiri kesan daripada pengambilan dan penggunaan produk tanpa menyalahi pihak Lelaki.my. Sekiranya anda merasa ragu dan was-was, anda dinasihatkan tidak membuat belian di laman portal niaga kami ini. Terdapat beberapa produk yang menawarkan jaminan wang di kembalikan dari 30 hingga ke 90 hari. Kesan dan keberkesanan setiap individu adalah berbeza.
 • Semua produk yang ada di sini telah duiji keberkesannya oleh pihak kami dan dijamin tiada kesan sampingan.
 • Sebarang butiran peribadi yang diberikan oleh pembeli adalah sulit dan maklumat pembeli tidak akan diberikan atau disebarkan kepada pihak lain tanpa sebarang notis dan mendapat keizinan daripada pihak pembeli.
 • Sekiranya produk tidak sampai ke tangan anda dalam masa 5 hari, sila hubungi pihak admin secepat mungkin. Penghantaran adalah menggunakan Pos Laju Malaysia dan untuk luar negara sila hubungi kami untuk tempahan.

Terma dan Syarat

jodoh penzina

Privasi

Dengan ini semua maklumat yang anda berikan kepada lelaki.my adalah untuk disimpan bagi urusniaga dan maklumat untuk membuat pesanan. Setiap maklumat yang diberikan tidak akan dikongsikan dengan mana-mana pihak.

Pihak kami tidak akan bertindak seperti jurujual yang  menghubungi dan mengganggu anda.  Bagaimanapun, kami hanya akan menghubungi anda sekirannya pesanan anda menghadapi masalah di luar jangka seperti kehabisan stok.

Kami menggunakan bungkusan kosong tanpa tertera isi kandungan dan maklumat produk. Ini Menjamin privasi dan kerahsiaan anda. Oleh itu tiada mana-mana pihak yang akan mengetahuinya termasuk penghantar pos  kecuali anda sendiri yang menunjukkan kepada orang lain.

Setiap pesanan akan diuruskan dalam 24jam, (Sabtu & Ahad tidak termasuk).Wang akan dikembalikan 100% jika produk pembelian anda tidak sampai ke tangan anda.

Qayyum Enterprise

 • Pejabat

  18G, Blok 12, Jalan Pahat J15/J,
  Dataran Otomobil, Seksyen 15,
  40200 Shah Alam,
  Selangor.
 • Sabah Sarawak

  MDLD 4638,
  Lot 39 Bandar Tabanak, 60363
  Lahad Datu,  Sabah.