XGene • Produk Lelaki Terbaik 2017
« Return to Previous Page
Sale!

XGene

XGene

RM120.00 RM99.00


Saya Sendiri Telah Mengkaji & Menjalankan Ujian terhad Krim XGene, & Ternyata ia Selamat & Berkesan. ~ Dr Ismail Tambi. Pakar Sakit TuanCategory: .
Untuk tempahan melalui WhatsApp, hantarkan pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.
 • Description

  Product Description

  XGene


  Apa itu XGENE?

  XGENE merupakan krim sapuan luaran, dimana krim ini disapu terus ke alat kelamin lelaki. XGENE merupakan FORMULASI KHUSUS untuk menyegarkan dan memantapkan alat kelamin lelaki. Menjadikan alat kelamin kuat dan mantap secara semula jadi.

   

  Kenapa perlu menggunakan XGENE?

  Faktor pemakanan dan gaya hidup kini memberikan kesan terhadap tahap kesihatan lelaki termasuk kesihatan alat kelamin, pembuluh darah pada alat kelamin tersumbat disebabkan oleh lemak dan menyebabkan aliran darah menjadi kurang lancar serta menjadikan alat kelamin lelaki menjadi kurang sihat tanpa disedari.

   

  Bagaimana XGENE bertindak?

  Bahan aktif dan FORMULASI TONGKAT ALI yang terkandung di dalam XGENE bertindak melalui serapan terus kepada alat kelamin. Serapan menjadi sangat optimum kerana krim XGENE diperbuat dari bahan asas (base) yang khas untuk bertindakkan sebagai egen penyerapan. FORMULASI XGENE akan mengaktifkan kembali serta memberikan tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel pada alat kelamin.

   

  Bila kesan penggunaan XGENE dapat dilihat pada alat kelamin?

  Kesan pengunaan XGENE dapat dilihat dalam tempoh 3 ke 7 hari jika XGENE digunakan hari-hari selepas mandi. Antara kesan yang dapat dirasai ialah tahap ereksi atau ketegangan alat kelamin mula meningkat dan menjadikan alat kelamin segar secara semulajadi.

   XGene

  Adakah XGENE dapat MEMBESARKAN, MEMANJANGKAN dan menjadikan alat kelamin dapat BERTAHAN LAMA semasa hubungan intim?

  Apabila aliran darah dapat berjalan lancar dan otot alat kelamin kembali segar, pembesaran dan pemanjangan alat kelamin akan terjadi secara semula jadi disamping memberikan daya tahan alat kelamin untuk bertahan lebih lama semasa hubungan intim. Bukan itu sahaja, penghasilan sperma juga akan turut bertambah akibat dari kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.

   

  Siapa yang harus mengunakan XGENE?

  XGENE harus digunakan oleh setiap lelaki bagi menjaga dan mengekalkan kesegaran alat kelamin. Sesuai untuk mereka yang sedang membuat persedian untuk alam perkahwinan dan mereka yang sudah berkahwin.

  Xgene Men’s Care Cream diperkaya dengan Tongkat Ali yang terkenal dengan keberkesanannya untuk merangsang tenaga seksual seterusnya membantu anda bertahan lebih lama dalam hubungan intim.

  KEBAIKAN XGENE MEN’S CARE CREAM

  • Menguatkan otot alat kelamin
  • Melancarkan peredaran darah di bahagian zakar bagi memberikan tenaga seksual
  • Membantu anda tahan lebih lama ketika hubungan intim
  • Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
  • Menambahkan saiz dan ukuran zakar
  • Meningkatkan libido atau keinginan seksual
  • Mengatasi masalah gangguan ereksi
  • Mengatasi masalah lemah tenaga seksual

   

  KANDUNGAN XGENE MEN’S CARE CREAM

  Tongkat Ali: Tongkat Ali mengandungi sebatian aktif seperti eurikomanon, eurikomalakton dan eurikomanol yang berupaya menjana penghasilan hormon testosteron sekaligus menggalakkan fungsi dan tenaga seksual kaum lelaki. Ia turut bertindak menggalakkan penghasilan tisu testis dan prostat yang sihat,

  Biji Anggur: Biji anggur mempunyai sifat astringen yang tinggi bagi menegangkan kulit selain bertindak mengekalkan kelembapan kulit serta melindungi kulit daripada pancaran radiasi ultraungu (UV) sekaligus memelihara kulit daripada kerosakan dan proses penuaan.

  Sweet Almond: Sweet almond merupakan badam yang mempunyai rasa manis serta tumbuh dari pokok yang berbeza dari badam biasa. Ia mengandungi linolein, protein, vitamin dan mineral serta ternyata mampu mengekalkan kesegaran dan keremajaan kulit. Ia juga berupaya memelihara kelembapan kulit serta sesuai untuk kegunaan kulit kering dan sensitif.

  Minyak Zaitun: Minyak zaitun tinggi kandungan vitamin E yang bersifat antioksidan bagi membantu memelihara kelembapan dan kehalusan kulit, mempercepatkan proses penyembuhan luka di samping melindungi kulit daripada kerosakan.

  Grapefruit: Ramuan ini berfungsi untuk mencerahkan dan melembapkan kulit serta melindunginya daripada sinaran UV yang boleh merosakkan kulit. Ia juga bersifat anti-bakteria dan anti-virus dan mampu memelihara tubuh daripada jangkitan.

  CARA PENGGUNAAN XGENE MEN’S CARE CREAM

  1. Sapukan sedikit Xgene Men’s Care Cream pada alat kelamin anda.
  2. Gosok secara perlahan-lahan selama 2-3 minit.
  3. Disarankan untuk menggunakan produk ini 1-2 kali terutamanya selepas mandi.

  XGene Halal XGene KKM Sijil Analisis racun dari makmal USM XGene

 • Reviews (0)

  Reviews

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “XGene”

 • Beli Melalui WhatsApp
  Untuk tempahan melalui WhatsApp, hantarkan pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.
Langganan Berjaya! Tawaran Promosi Terhad!
* Produk Vital Pilihan Ramai
* Harga Pasaran RM170-RM200!
* Harga Ini Dijamin Termurah!
* Produk Popular Untuk Lelaki!
* Sesuai Untuk Semua Lelaki!
* Meningkatkan Prestasi Lelaki!
* Cepat, Selagi Stok Masih Ada!
Langgan Tips, Ebook & Promosi Percuma!
WhatsApp Kami di 011.1206.2311
Perlukan bantuan untuk tempahan produk?
GET FREE REPORT NOW!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio.
* We hate spam and never share your details.