Pheromen 101: Menyerlahkan Kelakian • Produk Lelaki Terbaik 2017
« Return to Previous Page
Sale!

Pheromen 101: Menyerlahkan Kelakian

Pheromen 101: Menyerlahkan Kelakian

RM79.00 RM70.00


Pheromen101® Khas Untuk Anda Yang Ingin Menarik Perhatian Isteri!

PheroMen 101® adalah pewangi lelaki yang dipertingkatkan dengan formula feromon khusus bagi menarik perhatian wanita.Category: .
Untuk tempahan melalui WhatsApp, hantarkan pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.
 • Description

  Product Description

  Secara alami, formula feromon yang terdapat dalam produk PheroMen 101 adalah antara campuran yang sangat kompleks dengan bahan kimia yang mampu menghasilkan isyarat ‘khas’ menarik perhatian orang ramai disekelilingi terutamanya wanita terhadap aroma fizikal anda.

  Isyarat yang dibawa ini merangsang hormon khusus yang ada pada wanita dan membentuk aura positif dan reaksi terhadap anda.


  Kelebihan Pheromen 101®


  • Ianya mampu meningkatkan aura lelaki yang khusus, dengan formula khas untuk tingkatkan aura seksual lelaki
  • Menarik minat orang disekeliling terutamanya wanita
  • Memberikan anda kesegaran dalam hubungan suami isteri atau pasangan
  • Menjadikan anda titik perhatian dalam kelompok pergaulan
  • Bagi penggunaan semasa hubungan intim, ianya merangsang hormon seks antara suami isteri
  • Mampu meningkatkan keinginan seksual antara suami isteri

  Penerangan Pheromen 101®


  Menurut kajian terperinci yang telah dilakukan, Human Pheromones merupakan suatu bau bahan kimia yang terhasil secara semulajadi daripada banda manusia, terutamanya lelaki tanpa kita sedari.

  Sekaligus ini membawa kepada tindak balas tertentu secara emosi di antara manusia dan juga tingkah laku.

  Hasil tindak balas ini juga terhasil daripada Feromon yang secara tidak langsung mewujudkan suasana emosi yang memudahkan hubungan sosial, meningkatkan kepercayaan sekeliling, membina keyakinan diri serta memberikan daya tarikkan seksual tanpa disedari.

  Feromon yang mempunyai tindak balas kimia ini merangsang human VNO (vomeronasal organ) iaitu yang datang daripada berbagai jenis Feromon manusia mengikut jatina serta umur tertentu.

  Feromon merangsang tindak balas pada bahagian hidung yang paling sensitif.

  Hal ini bermakna untuk menghasilkan Feromon adalah perlu melalui satu proses yang spesifik dan perlu berhati-hati.

  Untuk memahaminya, Feromon hadir secara semulajadi daripada badan manusia yang mana ianya terhasil semasa proses perpeluhan dan disimpan dibawah permukaan kulit.

  Di zaman serba moden ini, proses penyimpanan ini selalunya tidak berlaku akibat daripada aktiviti mandi dan penggunaan sabun yang kerap, sekaligus membuang feromon daripada tubuh badan anda.

  Tanpa keseimbangan yang semulajadi ianya mudah terganggu dan feromon amat memainkan peranan penting dalam kehidupan anda terutamanya dalam hubungan suami isteri serta kebahagian seksual anda berdua.

  Produk ini adalah mengandungi bahan khusus Feromon dari komposisi bahan kimia organik. Ianya diperolehi dari hasil kajian saintifik terkini dan penyelididkan khusus oleh sekumpulan Ph.D. biochemists yang berpengalaman dan berdedikasi.

  Hasil ujian klinikal yang dilakukan di state-of-the-art pharmaceutical labs, maka terhasilnya unsur-unsur feromon manusia. Ianya bukan dari hasil ujian atau sumber dari haiwan.

  Dengan itu juga terhasilah PheroMen 101. Direka mengikut standard dalam pengeluaran produk feromon yang berkualiti tinggi. Feromon yang digunakan adalah 1000 kali berkuasa dari feromon biasa yang ada di pasaran sekarang!

  Produk ini telah menggunakan feromon khusus yang paling kuat iaitu Androstenol Pheromon. Ianya mempunyai kualiti feromon dengan kepekatan 25x ganda berbanding produk lain.

  Komposisinya telah dipertingaktkan dan ianya memberikan hasil yang lebih tinggi berbanding yang dihasilkan permukaan kulit manusia, hal ini secara tidak langsung menghasilkan kuasa tarikan yang sangat luar biasa dan baik untuk lelaki.

  Dengan ini juga, aroma yang lembut terhasil dan ianya sangat berkesan! Dengan feromon tulen ini, ianya tidak mempunyai bau yang kuat atau terlalu tajam dan hanya dapat dikesan oleh human VNO (vomeronasal organ) di dalam bahagian paling sensitif hidung.


  Kandungan Pheromen 101 ®


  Optimized Human Androstenol (non-animal pheromones).

  Penggunaan Pheromen sangat mudah dengan menggunakan kaedah Roll On. Anda cuma perlu ratakan satu hingga dua sapuan pada permukaan kulit yang bersih.

  Utamakan pada bahagian utama iaitu yang mempunyai denyutan nadi, dileher dan bahagian belakang cuping telinga, atau pun dipergelangan tanga.

  Permukaan utama ini mewujudkan banyak haba, hal ini akan meningkatkan keberkesanan formula didalam feromon untuk kesan yang lebih maksimum! Kesan feromon ketara sehingga 6 jam selepas setiap sapuan. Feromon adalah untuk kegunaan luar sahaja.

  Pheromen 101


  Tips Penjagaan PheroMen 101


  PheroMen 101® didatangkan bersama kotak khas. Simpan botol PheroMen 101® didalam kotak selepas digunakan bagi mengelakkan botol daripada terkena cahaya matahari dan memelihara suhu botol. Ini supaya kualiti feromon dalam keadaan terbaik dan tahan lebih lama.

  Keterangan Produk:

  • Kandungan: 0.27 fl oz (8mL) / botol
  • Kesan: Untuk Tarikan
  • Aplikasi: Roll On / 200 sapuan / botol
  • Bungkusan: kotak khas rekaan France
  • Medium: minyak
  • Kepekatan: 25kali ganda

  Pewangi feromon sebenar mempunyai gred yang tinggi bagi kandungan bahan kimia feromon manusia dan sangat mahal. PheroMen 101® mempunyai permintaan yang paling tinggi berbanding dengan produk seumpamanya. Perbezaan PheroMen 101® dengan Jenama lain:

  • PheroMen 101® mengandungi hanya Androstenol Pheromone. Iaitu feromon yang paling kuat dan unik. Pewangi feromon yang mengandungi lebih dari satu jenis feromon adalah kurang berkualiti kerana ketulenan dan keberkesananan feromon akan berkurangan.
  • PheroMen 101® mengandungi 25x kepekatan feromon manusia.
  • PheroMen 101® adalah pewangi Extrait Perfume iaitu mengandungi lebih 40% pati / extrak pewangi (Pewangi dari jenis Eau De Parfum, Eau De Toilette & Eau De Cologne kandungan pati / extrak pewangi kurang dari 15%)
  • Terbukti secara saintifik oleh HVAC Labs.
  • Isipadu setiap botol PheroMen 101® adalah 8ml.
  • PheroMen 101® telah dikeluarkan dan diuji oleh HVAC Labs dan hasil feedback dari industriperfume di Eropah bagi memastikan anda mendapat pewangi feromon yang SEBENAR & BERKESAN!


  PHEROMEN 101 ® THE PRIMAL POWER OF PHEROMONES!

 • Reviews (0)

  Reviews

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “Pheromen 101: Menyerlahkan Kelakian”

 • Beli Melalui WhatsApp
  Untuk tempahan melalui WhatsApp, hantarkan pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.
Langganan Berjaya! Tawaran Promosi Terhad!
* Produk Vital Pilihan Ramai
* Harga Pasaran RM170-RM200!
* Harga Ini Dijamin Termurah!
* Produk Popular Untuk Lelaki!
* Sesuai Untuk Semua Lelaki!
* Meningkatkan Prestasi Lelaki!
* Cepat, Selagi Stok Masih Ada!
Langgan Tips, Ebook & Promosi Percuma!
WhatsApp Kami di 011.1206.2311
Perlukan bantuan untuk tempahan produk?
GET FREE REPORT NOW!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio.
* We hate spam and never share your details.