Pherazone • Produk Lelaki Terbaik 2017
« Return to Previous Page
Sale!

Pherazone

Pherazone

RM155.00 RM120.00


Rahsia Tarikan Sesual Dengan Pherazone

Bayangkan lebih temujanji dan segera menarik perhatian sidia?Category: .
Untuk tempahan melalui WhatsApp, hantarkan pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.
 • Description

  Product Description

  Jika anda tergolong dalam kumpulan yang kecewa bila memikat wanita, saintis kita ada jawapannya – PHERAZONE.

  Pherazone mengandungi pheromones yang berkualiti tinggi kemudian dicampurkan dengan wangian terkemuka direka khusus untuk menarik perhatian pasangan anda. Anda perlu ingat, pheromone adalah tidak berbau. Kami campurkannya bersama perfume maka terhasilah Pherazone.

  Apakah Pheromones?

  Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung.

  Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia. Ada lelaki yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak, manakala ada sebahagian lelaki mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung.

  Lelaki-lelaki ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan. Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan.

  Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Pherazone.

  Kesan Pherazone

  Kenapa Harus Gunakan Pherazone?

  • Buat wanita gilakan anda.
  • Dapatkan perhatian dari wanita.
  • Meningkatkan keyakinan diri.
  • Nampak lebih seksi dimata wanita.

  Pherazone Perbandingan

  Cara Menggunakan Pherazone

  Pherazone di pakai seperti minyak wangi biasa, dititis pada nadi lengan, leher dan pada baju. Perempuan akan secara tidak sedar mengesan pheromones dan mereka akan tiba-tiba tertarik pada anda.

  Soalan Lazim Berkenaan Pheromone?

  Pheromone adalah cecair hormon sintetik yang menghantar bau tanpa sedar kepada seksual bertentangan yang mana akan memberi kesan aroma romantik dan seksual (penarik semulajadi secara sintetik). Ia juga meningkatkan kualiti kehidupan secara seksual!

  Bagaimana pheromone dikesan?
  Pheromon dikesan melalui organ tiga inci di dalam hidung dan dipanggil (Vomeronasal Organ). Ia menghantar respon seksual kepada otak.

  Bagaimana saya tidak pernah dengar penemuan yang menarik ini?
  Ini kerana ia adalah penemuan terbaru dan terkini! Mungkin anda kurang percaya kepada Deria Ke-enam namun ianya wujud dan ianya menjadi sebutan ramai.

  Adakah dakah kita mengeluarkan pheromon secara semulajadi?
  Benar. Kita sebenarnya berkomunikasi secara kimia dengan setiap orang setiap masa. Itu adalah sesuatu yang tidak kita peka

  Jika secara semulajadinya kita mengeluarkan pheromon sendiri, kenapa pula kita perlukan Pheromon tambahan?
  Ini kerana tabiat semulajadi. Apakah yang mula-mula kita lakukan setiap pagi? Mandi. Ia membasuh dan menghilangkan pheromon kita. Secara amnya, ianya adalah normal. (Lagipun, kita memakai baju dari hujung rambut sampai ke hujung kaki, dengan itu menghadang 90% kulit kita yang merembeskan pheromon ke udara.) Apabila kita memakai Pheromon tambahan, kita sebenarnya menggantikan pheromon yang kita bersihkan. Dengan itu ia akan mengimbangkan dan membekalkan Pheromon semulajadi kita, “kita kembali asal” dan memberikan keupayaan berkomunikasi secara kimia dengan orang-orang di sekeliling kita.

  Berapa lama ia tahan?
  Pheromon kami tahan sekurang-kurangnya , 5-12 jam apabila dikenakan pada (tangan, tengkuk dan lengan).

   

 • Reviews (0)

  Reviews

  There are no reviews yet, would you like to submit yours?

  Be the first to review “Pherazone”

 • Beli Melalui WhatsApp
  Untuk tempahan melalui WhatsApp, hantarkan pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.
Langganan Berjaya! Tawaran Promosi Terhad!
* Produk Vital Pilihan Ramai
* Harga Pasaran RM170-RM200!
* Harga Ini Dijamin Termurah!
* Produk Popular Untuk Lelaki!
* Sesuai Untuk Semua Lelaki!
* Meningkatkan Prestasi Lelaki!
* Cepat, Selagi Stok Masih Ada!
Langgan Tips, Ebook & Promosi Percuma!
WhatsApp Kami di 011.1206.2311
Perlukan bantuan untuk tempahan produk?
GET FREE REPORT NOW!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio.
* We hate spam and never share your details.