Gambir Gold Spray: Khas Untuk Si Suami • Produk Lelaki Terbaik 2017
« Return to Previous Page
Sale!

Gambir Gold Spray: Khas Untuk Si Suami

Gambir Gold Spray: Khas Untuk Si Suami

RM150.00 RM120.00


“Rahsia Kenikmatan Suami Isteri Yang Sebenar!”



Category: .
Untuk tempahan melalui WhatsApp, hantarkan pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.
  • Description

    Product Description

    Gambir Gold Spray merupakan semburan cecair isitmewa untuk lelaki bergelar suami, dengan semburan dan sapuan pada alat vital lelaki, pastinya seks suami isteri dapat dinikmati dengan lebih berdaya tahan lama.

    Isu ketahanan lama dalam jimak ada salah satu faktor yang besar mempengaruhi hubungan suami isteri dan tidak lain cecair ini bertujuan untuk membantu si suami mengatasi masalah ejakulasi pramatang yang selalu menjadi kerusingan ketika bersama isteri.

     

    Ada beberapa sebab berlakunya kediningan dalam seks rumah tangga antara faktor utama adalah:

    1. Mengalami masalah beban dan stress tanggungjawab sebagai seorang lelaki
    2. Apabila hilang keyakinan diri atau dilema negatif
    3. Cenderung untuk tewas dan gagal untuk memuaskan dan mengembirakan pasangan isteri
    4. Masalah pucuk zakar mudah lemah dan layu
    5. Mudah menghadapi ejakulasi yang tidak sesuai pada waktu

     


    Dengan itu masalah ini perlu diatasi dengan segera. Gambir Gold Spray direka sebagai membantu anda sebagai suami yang menghadapi masalah seperti yang disenaraikan diatas.

    Pastikan kehidupan ranjang anda juga memperolehi kegembiraan anggar anda lebih berasa yakin setiap masa. “Perkasa di ranjang, isteri pasti gembira”.


    Gambir Gold Spray


    Cara Menggunakan Gambir Gold Spray

    • Pastikan anda basuh zakar terlebih dahulu atau mandi bersih
    • Kemudian ambil Gambir Gold Spray dan semburakan 2 kali pada kepala dan bahagian bawah batang zakar
    • Ratakan semburan cecair dan tunggu sehingga 5 minit
    • Selepas itu, basuh semula sebelum menjalinkan hubungan bersama isteri

     


     Apa Yang Anda Perlu Tahu Mengenai Gambir Gold Spray?

    Tahukah anda, gambir secara sinonimnya adalah berasal dari Sarawak, yang mana sering disebut sebagai Gambir Sarawak dan nama saintifiknya adalah: Uncaria Gambir. 

    Menurut maklumat kajian juga, ia adalah sejenis tumbuhan yang berasal dari pokok gambir, namun hanya getah pokok tersebut hyang diambil untuk mendapatkan pati bahan utamanya iaitu gambir.

    Ianya juga dikenali dengan nama lain iaitu Born, Gambier, Borneo Cat’s claw,Una de Gato dan Kerangas yang biasanya hanya di dapati di dalam hutan di negeri Sarawak.

    Untuk lebih spesifik ianya perlu dicari di dalam hutan yang tebal iaitu dikawasan pedalaman Long Panai, di Marudi Sarawak.

    Di Malaysia, siapakan tidak tahu dengan Gambir Sarawak ini, dan diperakui diseluruh Malaysia keberkesannya. Ia diperakui berabad lamanya terutamanya penduduk di negeri Sarawak.

    Bukan itu sahaja, selain Semenanjung Malaysia, Gambir Sarawak juga sangat menapat perhatian pengguna dari negara jiran iaitu di Indonesia, Brunei dan juga Singapura.

    Respon serantau ini telah membuktikan bahawa Gambir Sarawak adalah terbukti memberikan kelebihan kepada suami ketika mengadakan hubungan intim bersama isteri.


    Gambir Gold Spray Punca


    Kegunaan Gambir Gold Spray

    Jelas di sini juga menunjukkan bahawa Gambir Sarawak amat berkesan untuk mencegah masalah ejakulasi pramatang. Namun untuk menggunakan secara tradisional agak sukar.

    Dengan itu, invoasi besar telah dilakukan dan beberapa ramuan telah ditambah bagi menghasilkan produk yang sangat membantu dan ianya dinamakan Gambir Gold Spray.

    Ianya sangat mudah dibawa dan digunakan. Hanya perlu semburkan dan kemudian anda boleh menikmati bersama isteri.

    Disebabkan sifat gambir adalah berasaskan semulajadi, ianya sangat selamat dan djamin berasal dari herba gambir 100% tanpa kesan sampingan yang memudartkan.


    Gambir Gold Spray


    Testimoni Gambir Gold Spray

    • “Maklumbalas saya mengenai produk Gambir Gold Spray memang terbaik dan membantu saya untuk tahan lebih lama dan mmg puas!!…” – Eddy- Kuantan

     

    • “Bro.. OK, proceed untuk projek kita seterusnya untuk pasarkan produk Gambir Gold Spray ni.. Tadi ada 5 org customer sy bagi respons yang mantop …” – Nain

     

    • “Bro ini botol yang ke-3 saya dah membeli produk Gambir Gold Spray ini dari bro. Sepanjang 2 bulan lebih ni, saya dan isteri memang bertarung kaw2 ooo” – Prof, Damansara

     

    • “Produk Gambir Gold Spray ini memang sangat berbeza dengan Ubat Tahan Lama yang lain yang pernah saya gunakan. Thanks Tuan sbb WhatsApp saya bagi produk paling terbaik p ini minggu lepas untuk saya test drive..” – Ejai, Machang, Kelantan

     

    • “Sy suka produk Gambir Gold Spray, sebab ianya mmg senang dipakai, tidak berminyak dan kesannya bertahan lama. Untuk pengetahuan tuan, sy mmg sukakan produk tahan lama yg dalam bentuk spray ini kerana ianya ringkas dan mudah digunakan. Lagi satu.. packingnya sangat menarik.. amat sesuai untuk buat hadiah kasi kat member kawin…” – Zam, KL

     

    • “Sy pulak nak kasi testimony, mmg terbaik dan mudah pakailaa. Cara sy guna, semasa sy ringan2 dengan suami. Sy ambil Gambir Gold Spray dan sy spray di kepala zakar suami dalam 2 ke 3 semburan kemudian ratakan dan biarkan dia kering. Lepak2 jap sambil sembang. Selepas 10 minit mcm tu, suami pegi basuh dan kemudian barulah kami memulakan “aksi” kami. Sy amat puashati dan benar-benar puas. sy boleh klimaks berkali-kali dan suami masih OK. Berpeluh-peluh sy sampai esok tk larat bgn pegi keje TERBAIK.” – Siti Diana, Machang, 

  • Reviews (0)

    Reviews

    There are no reviews yet, would you like to submit yours?

    Be the first to review “Gambir Gold Spray: Khas Untuk Si Suami”

  • Beli Melalui WhatsApp
    Untuk tempahan melalui WhatsApp, hantarkan pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.
Langganan Berjaya! Tawaran Promosi Terhad!
* Produk Vital Pilihan Ramai
* Harga Pasaran RM170-RM200!
* Harga Ini Dijamin Termurah!
* Produk Popular Untuk Lelaki!
* Sesuai Untuk Semua Lelaki!
* Meningkatkan Prestasi Lelaki!
* Cepat, Selagi Stok Masih Ada!
Langgan Tips, Ebook & Promosi Percuma!
WhatsApp Kami di 011.1206.2311
Perlukan bantuan untuk tempahan produk?
GET FREE REPORT NOW!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio.
* We hate spam and never share your details.