Panduan Pembelian • Lelaki.My

Panduan Pembelian

Untuk membuat tempahan di kedai ini adalah sangat mudah. Anda hanya perlu mengawal beberapa ‘klik’ dan mengisi butiran alamat penghantaran anda serta membuat pembayaran.

Panduan Cara Membeli

Dalam sehari atau dua hari waktu bekerja, anda akan menerima tempahan anda. Sangat mudah! Sila rujuk tutorial dibawah:

Langkah 1Langkah 2Langkah 3Langkah 4Langkah 5langkah 6Langkah Akhir
panduan membeli

  • Sila pilih produk yang anda inginkan, dan pilih kuantiti. Kemudian klik butang ‘Masuk Bakul’.
panduan membeli

Setelah selesai memilih dan berbelanja produk di website ini. Pada bahagian atas halaman, klik ‘simbol’ bakul belian.

panduan membeli

Setelah itu, anda dibawa ke ruangan ‘Bakul Belian’. Sila semak tempahan anda.

panduan membeli

Juga, pilih kawasan penghantaran tempahan anda. Setelah itu klik butang ‘Hantar Ke Pembayaran’

panduan membeli

Seterusnya. Isi butiran alamat penghantaran di ruangan yang disediakan.

panduan membeli

Setelah menyemak alamat yang anda isi, pilih jenis pembayaran samada ingin membayar secara bank tunai,kad kredit atau menggunakan akaun paypal.

Kemudian klik pengesahan terma dan syarat, lalu klik butang ‘Buat Tempahan’.

panduan membeli

Pada langkah terakhir. Semak semula tempahan anda. Anda dinasihatkan merekodkan ‘ID Tempahan‘ dan ‘Tarikh‘ bagi rujukkan anda. Selain itu resit juga telah dihantar ke email anda. Ikut arahan selanjutnya iaitu arahan pembayaran.

Tempahan hanya akan dihantar setelah anda selesai membuat bayaran dan disahkan oleh pihak kami. Jika ada kemusykilan hubungi kami untuk bantuan.

Atau jika anda masih ragu dan kurang arif membeli secara online anda juga boleh membuat tempahan melalui khidmat pesanan ringkas. Sila ikut arahan dibawah:

|Tempahan melalui WhatsApp, hantar pesanan ringkas BELI {jarak} NAMA PRODUK ke (+6) 011 1206 2311 dan ikut arahan selanjutnya.|

Penghantaran & Kos Terlibat

Kos penghantaran adalah pada kadar rata bagi seluruh Malaysia termasuk Sabah, Sarawak & Labuan iaitu RM8.00 sahaja bagi sekali dalam jumlah tempahan.

Kami menawarkan kos penghantaran yang jimat dengan mengenakan kadar rata bagi setiap kawasan, bukan saja pada kawasan, tetapi juga kuantiti belian anda diportal www.lelaki.my.

Anda akan memperolehi Penghantaran Percuma apabila anda membeli lebih dari RM250.00 bagi seluruh Malaysia.

Pengiraan Kos Penghantaran
Dengan membuat pembelian mana-mana produk, pada kadar kuantiti yang berbeza, anda hanya dikenakan kos penghantaran sekali saja untuk pesanan tersebut. Sebagai contoh anda membuat belian :

 

Kos Penghantaran
1. Produk Pro Extender RM 160.00 + RM 8.00 (kos penghantaran ke Semenanjung Malaysia) = RM 168.00

atau

Kos Penghantaran
2. Produk Pro Extender RM 160.00 + Sensaoil RM 40.00 + RM 8.00 (kos penghantaran ke Semenanjung Malaysia) =RM 208.00

Penjimatan Kos
Oleh itu, lebih banyak anda membeli,maka lagi tinggi penjimatan yang anda gandakan. Kami berusaha untuk yang terbaik buat anda.

Jaminan Penghantaran

Pesanan anda akan diproses dalam masa 24 jam selepas pembayaran anda disahkan. Anda akan menerima tracking kod dari kami dalam masa 24 jam. Jika selepas 24 jam anda masih tidak menerima maklumat daripada kami, sila hubungi kami di talian 011.1206.2311

Kami hanya menggunakan perkhidmatan pos laju (www.poslaju.com.my) untuk penghantaran pesanan anda. Bagi semenanjung Malaysia, setiap pesanan akan sampai ke tangan anda dalam 1-2 hari. Manakala bagi Sabah dan Sarawak antara 2-4 hari.

penghantaran

Selepas kami pos pesanan anda, kami akan memberi tracking no untuk memaklumkan anda. Jika anda masih tidak menerima pesanan anda dalam masa 3 hari bekerja selepas menerima pengesahan penghantaran, sila hubungi kami. Kami akan periksa jika terdapat masalah dengan penghantaran anda.

Kami galakkan anda memberi alamat pejabat anda jika tiada sesiapa dirumah pada hari bekerja. Ini untuk memastikan barang selamat sampai ke tangan anda. Jika tiada sesiapa dirumah, maka pos laju akan tinggalkan kad kutipan dirumah anda. Anda perlu menuntut bungkusan anda dipusat serahan pos laju yang ditetapkan.

Jaminan Kerahsiaan Pelanggan

Semua pesanan akan dibungkus dalam sampul surat atau kotak dan kemudian dibalut dengan plastik. Kerahsiaan anda adalah keutamaan kami. Tiada nama syarikat atau nama produk dipaparkan pada bungkusan. Oleh itu, jaminan kerahsiaan adalah pasti tanpa sesiapa pun tahu.

Status Pesanan

Jejak Pesanan Jejak Pesanan
Nota Terkini: Untuk menjaga keselamatan tempahan pelanggan, tracking no (no jejak pesanan) hanya akan dihantar melalui pesanan ringkas atau email anda. Jika belum menerima status pesanan, hantarkan no id pesanan anda atau nama penerima tempahan ke 011 1206 2311 / support@lelaki.my untuk kami lakukan pemeriksaan.

JEJAK PESANAN ANDAklik disini

Langganan Berjaya! Tawaran Promosi Terhad!
* Produk Vital Pilihan Ramai
* Harga Pasaran RM170-RM200!
* Harga Ini Dijamin Termurah!
* Produk Popular Untuk Lelaki!
* Sesuai Untuk Semua Lelaki!
* Meningkatkan Prestasi Lelaki!
* Cepat, Selagi Stok Masih Ada!
Langgan Tips, Ebook & Promosi Percuma!
WhatsApp Kami di 011.1206.2311
Perlukan bantuan untuk tempahan produk?
GET FREE REPORT NOW!
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio.
* We hate spam and never share your details.